ghemotoace

blogger outside, human inside

6 idei de martisoare pe care nu le gasesti la tarabe

În fiecare an, la tarabele cu mărţişoare găseşti aproximativ aceleaşi modele. De-asta m-am gandit ca s-ar putea să-ţi fie utile şi alte idei de mărţişoare, mai mult sau mai puţin convenţionale.

1. Ciocolata – Orice femeie devine brusc fericită în preajma ei. Indiferent că sunt praline, tablete, cu fructe, lapte, caramel sau alte minuni, ciocolata este zeul suprem al mărţisoarelor. Şi cel mai simplu de obţinut, zic eu.

2. Shaorma – Stiu, nu poţi să ceri şaorma cu şnuruleţ, dar gândeşte-te: toată lumea iubeşte şaorma. Plus că e metoda perfectă prin care să-i transmiţi că e suficient de frumoasă şi suplă cât să-şi înceapă primăvara cu o binemeritată lipie cu detoate. Ca desert, poţi să adaugi şi ciocolată, zic.

3. Du gunoiul şi nu te lăuda cu asta – se aplica doar soţilor. Şi dacă tot ai coborât, poţi să ajungi şi până la chioşc să iei ciocolată. Intenţiile bune sunt mai bune cu ceva dulce.

Du gunoiul si nu te lauda cu asta

If you know what I mean.

4. Desenează o felicitare digitală – cu toţii am facut cel puţin o felicitare la grădiniţă pentru mamele noastre. Nu strică să faci un upgrade şi să desenezi (photoshop sau programe de editare online) o felicitare pe care să o trimiţi. Dacă nu ai experienţă, cel mai probabil o fie cam urâtă, dar arăţi că-ţi pasă şi asta e cel mai important. Şi dacă vrei să nu rămâi doar în digital, poţi să completezi cu ceva…mna, dulce 😀

5. Horoscop personalizat pe luna Martie. Femeile iubesc horoscopul. În orice revistă de femei găseşti cel puţin un horoscop. Şi dacă cineva reuşeşte să scrie Cum te comporţi în caz de cutremur, în funcţie de zodieCe prăjitură eşti, în funcţie de zodie şi Numerele câştigătoare la loto, în funcţie de zodie cu siguranţă îţi iese şi ţie un horoscop depre cât de minunată poate fi luna Martie pentru o fată căreia vrei să-i aduci un zâmbet pe buze. Dacă nu a ieşit cum voiai, completează cu ciocolată în diverse arome.

6. Ţigări cu răvaş (dacă e fumătoare), pentru că, să recunoaştem: ţigările sunt un element esenţial pentru o zi frumoasă în viaţa unui fumător. Ai putea să faci un pachet (sau unul şi jumătate – să aibă câte una în fiecare zi din martie), înfăşurate într-un mesaj simplu cu câte o urare frumoasă de primăvara. Şi bineînţeles legate cu şnuruleţ fiecare în parte. Nu se supără nimeni dacă anexezi ciocolată.

Utile sau nu, dacă de 1 Martie foloseşti vreuna din ideile astea, împărtăşeşte şi cu noi reacţia fetei, printr-un comentariu la acest post.

Va doresc tuturor o primăvară frumoasă!

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: