ghemotoace

blogger outside, human inside

Femeile vor ca prima oara sa fie ceva cu adevarat special

Cel mai probabil ăsta e şi motivul pentru care am preferat să aştept destul de mult până ca această primă oară să se întâmple odată şi-o dată.

În capul meu urma să se întâmple într-o zi în care totul urma să fie planificat până la ultimul detaliu, iar starea de spirit să fi fost perfect pregătită pentru marele moment. Ştiam şi eu de la alţii că e frumos, că uneori te face sa vibrezi de emoţie de-a dreptul, că poţi să-ţi pierzi capul, că cei mai mulţi vor să fie un succes de care să se simtă mândri, că în acelaşi timp totul poate să fie o experienţă teribilă din cauza nesimţiţilor care nu au învăţat să respecte şi cum să se comporte în astfel de momente. Ştiam că pentru cei mai mulţi dintre cei care aleg să repete experienţa o fac cu drag. Ştiam că cei care muncesc din greu pentru ca tu să savurezi fiecare moment sunt şi cei pe care ajungi să-i îndrăgeşti mai mult. Ştiam că trebuie să taci şi să asculţi cu atenţie, ştiam că pentru a te bucura de experienţă trebuie să te debarasezi de stres şi liste de cumpărături care îţi jonglează prin cap şi că e bine să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă. Şi am aflat că o bună parte din lucrurile astea sunt adevărate.

Vrei ca prima dată să fie perfect de la cap la coadă şi ştii ca nu oricine poate face lucrul ăsta. Selecţia o faci  cu mare grijă  pentru că vrei să îţi aduci aminte cu drag de fiecare secundă care ţi-a făcut inima să bată cu putere, de fiecare secundă în care serotonina ţi-a invadat creierul. Vrei să îţi fixezi în minte pentru cât mai mult timp magia momentului în care noutatea fie te cucereşte cu şoapte tandre, fie te aruncă zbuciumat într-o lume de care habar nu aveai că există. Vrei să te laşi purtată de val şi să nu mai deţii controlul asupra a ceea ce vei simţi şi cum vei reacţiona în momentul următor, vrei ca prima oară să se termine cu un zâmbet larg şi cu aplauze pe care să le oferi sincer.

Prima experienţă cu teatrul mie mi-a plăcut destul de mult. Şi dacă aveţi ocazia, nu rataţi „Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”  În culise.

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Femeile vor ca prima oara sa fie ceva cu adevarat special

  1. andrusca on said:

    ma asteptam ca la final sa fie o fraza ironica ori smth. am fost si eu la piesa aia, f. faina.
    recomand piesele de la teatru act, orice de acolo. si “cele trei roxanici” din in culise merita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: