ghemotoace

blogger outside, human inside

Suntem lenesi si ne mandrim cu asta

Pe vremea cand exista Academia de Gascha, iar ei se tineau de treaba, le-am trimis niste texte pe care le-au pus pe site. Acum site-ul lor e mort, eu am copyright pe ele, so…what the hell 😀

 

De ce ne place secolu’ XXI

Situatia unu:

Avem un document. Acest document sa afla: 1. pe  un stick de memorie (la o distanta de 5 pasi si un fermoar inchis), 2. pe un calculator (altul decat cel  la care lucram, la o distanta de 121km).  Task: Pune documentul pe un cd (cd-ul trebuie predat la scoala).

Solutia 1: te ridici de pe scaun, iti indrepti spatele, te indrepti catre rucsac, ajungi pana la rucsac, te apleci sa il ridici, deschizi fermoarul, iei stickul de memorie, te apleci sa lasi rucsacul, scoti capacul stickului, te intorci la calculator,  te apleci pana la unitatea centrala, bagi stickul in calculator, te ridici, te asezi din nou pe scaun.

Solutia2: esti pe mess si o rogi pe sor-ta sa-ti trimita documentul.

Situatia doi:

Faci pentru prima oara pandispan si ciorba de perisoare. Esti singura persoana din bucatarie, ciorba de pe foc incepe sa scoata sunete ca potiunile esuate din Harry Potter, iar in cuptor se intampla fenomene necunoscute tie. Dumnezeul Bucatariei e pe balcon intinzand rufe (mama). Task: Invoca divinitatea Bucatariei pentru rezolvarea esecului culinar.

Solutia 1: te risti si parasesti bucataria in speranta ca nu o sa se intample un dezastru ecologic demn de stirile de la ora cinci, in absenta ta.

Solutia 2: ii dai bip.

Situatia trei:

Ti-ai adus aminte mult prea tarziu ca urmeaza Valentine’s Day si ti-ai cheltuit economiile in club, pe alcool si tigari. Urasti sarbatoarea din tot sufletu’ tau de student lefter, dar sti ca perechea o sa-ti faca zile fripte daca-i spui ca iti bagi picioru’ in ele de inimoare siropoase de prost gust. Task: Demonstreaza-i valentinului tau ca iti pasa.

Solutia1 : cersesti iar bani la prieteni cu imprumut, pierzi cateva ore sa-i convingi ca de data asta chiar o sa-i dai inapoi intr-o luna, nu in 5.

Solutia 2: dai un search pe Google si in doi timpi si trei clickuri gasesti o chestie romantica si “originala” ce n-a vazut pamantu’.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: