ghemotoace

blogger outside, human inside

Hello world!

Iată și primul post de pe Gheomotoace. Ce este Gheomotoace? Una bucată blog, mai exact primul meu blog, unde o să găsiți în special chestii tricotate. By me.

De ce tricotaje și nu blog despre încălzirea globală, sfaturi de măritiș, lamentări despre cât de nașpa este România, cât de nenorocit este sistemul educațional românesc și de ce trebuie să dispară Boc de pe suprafața Pământului? Pentru că îmi place să mă joc cu andrelele și îmi place să creez chestii cu mânuțele mele care să arate bine. Eventual să aibă și o utilitate, însă nu e asta cerința primordială.

Cum poate deveni tricotatul un hobby? E o activitate care te relaxează, îți pune degetele la lucru, rotițele imaginației în mișcare și îți gâdila creativitatea. Nu ai cum să te plictisești ușor de tricotat. Cu cât te adâncești mai mult in The Land of Knitting, cu atât mai mult îți dai seama că ai multe de învățat, descoperit si experimentat. Atât de la bunica, cât și de la Atotștiutorul nostru prieten Google. Dacă te prinde, rămâi captivat.

De ce Gheomotoace și nu Ghemotoace cum e normal românește? Pentru că gheomotoace are 3 de “o” și se rostogolește mai ușor 🙂

Daca vreti sa dati de mine, ma gasiti la gheomotoace@gmail.com

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: